Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Glass Strøm frontruten Removal Tools

Auto glass fjerning og reparasjon kan være en svært viktig del av kjøretøy reparasjoner. I noen tilfeller kan du ha en sprekk i frontruten, eller du må glasset skiftes ut på grunn av en fabrikk feil. I begge tilfeller er det verktøy som kan hjelpe til med fjerning av frontruten. Induction Tool

En av de viktigste trinn i fjerning av en frontrute er å bryte sveisen plastisk at den har med uretan på forsiden av kjøretøyet. Når den ytre foring er strippet bort, blir det klart at frontruten er bundet til plast ramme. En induksjon verktøyet fungerer ved å varme opp glasset rundt kanten av rammen, slik at det å bryte disse obligasjonene, og for å komme fri. Alle teknikeren har å gjøre på det punktet er å forsiktig presse frontruten ut fra innsiden til pop den løs fra uretan.
BTB Tool

BTB verktøyet er brukes for å skjære ut en frontrute for et kjøretøy. Dette kan være nødvendig, spesielt når det er en fordreining som ikke tillater frontruten å bare stikke gratis, slik som når en bil har vært i en ulykke. Den BTB verktøyet er som en håndholdt elektrisk sag spesielt ment til å kutte frontruten glass. Teknikeren kutt rundt kantene på frontruten, til slutt kutte glasset gratis, slik at den kan fjernes fra bilen og sett til side.
Pneumatisk frontruten Verktøy
< p> I likhet med BTB verktøyet er de pneumatiske verktøy som er ment å skjære frontruten glass ut av rammen. Men i motsetning til BTB verktøyet, som går på strøm, de pneumatiske frontruten verktøy kjøre på trykkluft. Dette gjør dem mye høyere enn verktøy som BTB, men det er mindre risiko enn når du arbeider med elektrisitet. Men pneumatisk verktøy har også en slange, som gir deg den samme manøvrerbarhet problemer som en elektrisk kabel ville.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59716.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair