Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner Vindu Tint Steam

Alle vindu fargetoner sprekke eller bli skadet over tid, at du må fjerne fargetone for å søke et nytt ark. Når det gjelder å fjerne vinduet tint, ved hjelp av en damp maskin er en av de beste alternativene. Fagfolk bruker dampskip fordi det gjør prosessen gå mye raskere og smidigere, og det er mindre sjanse for å skade vinduet i prosessen. Påføring steam vinduet løser opp limet, slik at du kan skrelle bort fargetone i en rask bevegelse. Du trenger
Jiffy damp maskin
Dish såpe
Vann
Spray flaske
Papirhåndklær
Razor Blade
Super-fin stålull
Show Mer Instruksjoner
en

Påfør damp til det indre av vinduet for å løfte solfilm. Kjør dampbåt langs ytterkantene av filmen i to til tre minutter som arbeider side til side.
2

Løft kanten av filmen med neglene dine og sakte trekker nedover bruke damp varme til filmen som du går. Dampen vil kontinuerlig smelte limet, slik at du kan løfte bort den fulle delen av fargetone forlater minimale rester og biter bak.
3

Skrap bort store deler som forblir på vinduet med en barberblad. Spray med såpevann i løpet av denne prosessen for å holde området fuktig.
4

Sug vinduet grundig med såpevann og skrubb rent med en super-fin stålull kratt. Dette vil løfte opp en hvilken som helst klebemiddel igjen på overflaten. Tørk vinduet rent med oppvaskmiddel vann og papirhåndklær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59715.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair