Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bytter jeg frontruten i en GMC Safari?

Du kan bytte ut frontruten på GMC Safari rett fra din hjemme garasje. Frontruten har mange funksjoner bortsett fra bare å holde rusk ut av kjøretøyet. Den beskytter deg fra å bli kastet ut av bilen ved en ulykke, og det hjelper holde taket opp bør Safari roll over. Erstatte frontruten på Safari din hvis den har sprekker eller chips i den. Hvis du har erfaring på biler og ved hjelp av en assistent, kan du gjøre jobben selv. Hvis du ikke er vant til å jobbe med biler eller glass, leie en profesjonell stedet. Du trenger:
Flathead skrutrekker
malerens tape
Stor kniv
Assistant
arbeidshansker
pakning
ren, fuktig frotté
Replacement frontruten
Urethane tetningsmasse
Sterk nylon ledningen
Vaselin
Vis flere instruksjoner
en

Skru en av skruene på bakspeilet og skyv blokken og speile ut. Sett dem til side.
2

Fjern vindusviskere ved å løfte dem opp i pussestilling. Lirke opp viskerne med en flat skrutrekker mellom den store mutteren og vindusvisker arm. Rock skrutrekkeren frem og tilbake før de viskerarmer kommer av. Sett dem til side.
3

Tett ventilene på dashbordet med tape.
4

Skjær frontruten sin gummipakning med en kniv fra innsiden av Safari. Gjøre dette ved å sette den inn i midten av gummi ved siden av glasset. Skjær hele veien rundt frontruten. Skyv glasset ut med føttene og har en assistent ta det fra utsiden.
5

Tørk rust ut av rammen. Tørk av fugemasse av pakningen og legg den i solen for å løsne opp.
6

Monter pakningen rundt frontruten, slik at den siden av pakningen med slit står utenfor Safari. Kjøre noen tetningsmasse langs bunnen av pakningen halvdel kanal.
7

Tørk vaselin i det ytre sporet på pakningen og sette litt ekstra på toppen og nederst i midten. Kjør en nylon snor rundt den ytre sporet slik at de to endene henger ut nederst i midten.
8

Plasser den nye frontruten i rammen fra utsiden av bilen og sette de hengende ledninger inne i Safari.

9

Trekk en snor enden sakte ut for å bringe gummileppen av pakningen på plass inne i bilen. Har din hjelper trykker gummipakningen rundt ytterkanten av rammen.
10

Sett inn vindusviskere og bakspeilet. La fugemasse herde i 48 timer før kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59706.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair