Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Monter Car Glass

Hvis det har oppstått sprekker i bilen glass eller sidevinduene har blitt brutt, så du må bytte bilens glass. Å passe bilen glass du trenger riktig utstyr, ellers vil glasset ikke være sikker, og dette kan føre til ytterligere problemer, som for eksempel lekkasjer eller flere sprekker. For å forberede, sikre at du har alle de riktige verktøyene og spør en venn til å hjelpe. Du trenger
Rubber Seal
Sealant
Lim
Car glass fjerning kniv
Tannbørste
Vaskemiddel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Kontakt din mekaniker eller lokale automotive reparasjon sentrum. Plassere en ordre for erstatning glass for bilen ved å gi av merke, modell og produksjonsår av bilen.
2

Kjøp en ny gummipakning, fugemasse og lim fra glass leverandøren. Be om råd om de beste tilgjengelige produkter slik at du får de riktige materialene til jobben. Dette er viktig slik at det nye glasset er godt festet på plass, uten lekkasjer eller faller ut.
3

Fjern det gamle glasset fra bilen din. For å oppnå dette ved å bruke en spesiell frontruten fjerning kniv. Kniven er spesielt designet for å lirke frontruten, kvart glass eller bakgrunnslys bort fra støtte gummipakning. Ved å gjøre det, unngår du å skade gummi og knuse glass ved et uhell.
4

Bytt ut utslitte gummipakning fra rundt kanten av glasset og sette en ny en på plass med lim. Fjern forseglingen ved å trekke den av kanten av vinduet, eller alternativt bruke en frontruten ledning å lirke den bort. Fest tetning med lim og beskytte bilen fra lekkasjer ved å bruke en tetningsmasse rundt felgen. La limet og tetningsmasse tørr.
5

Rengjør lokket og pakningen. Selv om du har byttet pakningen, er det viktig å rense området slik at du får en tettsittende stykke glass i området, uten rusk forstyrre. Gjør dette ved å skrubbe området med en tannbørste, vann og vaskemiddel. Deretter la området tørt.
6

Sett glasset i bilen. Spør en venn til å hjelpe deg med dette, så det krever nøye presisjon til å stille opp den nye stykke glass og passer det inn i sporet på pakningen.
7

Påfør lim under kanter av gummi forsegle av vinduet og trykk den godt ned. Dette vil holde glasset på plass, samtidig som man sikrer at vinduet er vanntett. Før du kjører bilen, la det tørke og rengjøre området igjen med en tannbørste, slik at du lar en profesjonell finish til den nylig montert bil glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59701.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair