Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Miata Soft Top Window

The vinyl bakvinduet på en Mazda Miata konvertible myk topp er gjort godt, men er utsatt for skader. Den vinyl kan sprekke eller rive på grunn av press på vinduet i ekstremt kalde temperaturer, eller overflaten kan bli grumsete med alder eller overdreven solskader. Forebyggende behandling er den beste måten å holde en Miata myk øverste vinduet er topp stand. Men hvis skaden oppstår er det muligheter for å reparere vinduet i stedet for å erstatte den. Du trenger
Vinyl patching kit
Vinyl renere og polish
Soft svamper og kluter
Målebånd
Saks
Liten pensel
Vis flere instruksjoner

en

Reparasjon sprekker eller hull i en vinyl vindu med en vinyl patching kit, som vanligvis omfatter ark med patching materiale, en klebende og en applikator. Prosedyren innebærer generelt vaske vinduet først med varmt vann og et mildt vaskemiddel og tørke den med en myk klut. Deretter skjærer patching materialet slik at det er ca 1 cm bredere og lengre enn hullet. Bruk en liten børste eller gitt applikator å børste limet på den ene siden av plasteret. Plasser den over sprekken eller hullet med den selvklebende siden ned og trykk den godt ned i minst ett minutt. Limet bør helt tørke og lage en permanent bånd med vinyl vinduet i 24 timer.
2

Gjenopprette en skyet eller ripete vinyl vindu ved å bruke en all-purpose plast renere, slik som Meguiars # 17 Plast renere og # 10 Plastic polsk. Bruk en skumapplikator å gni forsiktig en liten mengde av en støvsuger med en sirkulær bevegelse på vinyl-vinduet. Tørk bort rester med en ren mikrofiberklut. Følg samme fremgangsmåte for å søke og tørk vekk polish. Disse produktene er også anbefalt av miata entusiaster for regelmessig bruk i å holde vinyl vinduet rent og beskyttet.
3

Bytt vinyl vinduet hvis ingen av de ovennevnte reparasjoner arbeid. Kjøring med en sprukket eller klart bakrute kan påvirke din evne til å se trafikk bak deg, og dermed forårsaker en sikkerhetsrisiko. Har en profesjonell kalesje installasjon selskapet installere en ny vinyl vindu eller ta kontakt www.miata.net for tips om hvordan du kan gjøre det selv. Vinduet kan byttes uten å bytte ut hele myk topp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59699.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair