Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan du bytter vindu regulator i en 2000 Pontiac Bonneville

En dårlig vindu regulator i din Pontiac Bonneville kan være en fare mer som en plage, da det kan sprekke eller direkte bryte vindusglass hvis du ikke erstatte den umiddelbart. Mens eldre modeller av Bonneville har regulatoren klinket på plass, benytter modell 2000 bolter, slik at fjerning og utskifting noe enklere. Du må fortsatt ta av døren indre trim panel for å få tilgang til regulator, slik tilfellet er med alle kjøretøy. Du trenger
Wrench
Hooked verktøy
skrutrekker
Trim pinner
Vindusheismotor
Vis flere instruksjoner
fjerning
1

Koble fra bilens negative batterikabelen hvis bilen er utstyrt med elektriske vinduene. Kontroller at vindusglass er helt rullet opp før du gjør dette eller fortsetter med en manuell vindu modell
2

Koble vindu sveiv fra døren indre panel hvis bilen har manuell windows:. Trykk på panelet å eksponere håndtaket er klippet og koble klippet med en liten, hekta verktøyet.
3

Lirk ut alle kontrollpaneler, reflekser og mindre trim paneler fra den indre trim panelet ved hjelp av en flat trim pinne . Koble fra de elektriske kontakter for alle enheter du lirker opp som elektriske vinduer gir.
4

Skru dørens håndtak dekselet med en skrutrekker, deretter lirke langs kanten av panelet med en flat skrutrekker eller store trim pinne. Ta av panelet og deretter skallet av plast Watershield bak det.
5

Tape vindusglass til dørens vindusramme.
6

Løsne boltene som forbinder regulator til glasset ved å gjøre omtrent tre til fire svinger med skiftenøkkel din, senk deretter regulator om lag 3/4 av veien ned for å skille den fra glasset.
7

Koble vindu motorens elektriske kontakten hvis nødvendig , og deretter fjerne regulator er boltene med fastnøkkel og fjerne regulatoren.
Installasjon
8

Installer ny regulator inn i vinduet med sine bolter. Koble motor kontakten hvis nødvendig, skyv regulatoren opp til glasset og skru glasset til regulator.
9

Trykk på Watershield tilbake på plass, koble trim panelet ved hjelp av sine klipp og koble døren håndtere dekke med sine skruer. Koble de elektriske kontaktene og de små trim paneler.
10

Sett vinduet sveiv til bilen om nødvendig ved hjelp av klipp.
11

Fjern tapen fra glasset.
12

Koble batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59692.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair