Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en frontrute Chip

En sprukket frontrute, eller frontruten, kan være mer enn et irritasjonsmoment. Hvis ikke raskt reparert, kan brikken utvide seg inn i en sprekk som truer den strukturelle integriteten til frontruten. Hvis skaden svekker ditt syn på veien, kan det også være ulovlig å kjøre den bilen inntil frontruten er løst. Noen chips kan repareres hjemme, men andre er best ivaretatt av en profesjonell. Instruksjoner
en

Sjekk om frontruten reparasjon er dekket av din automatisk forsikring. Det er billigere å ha en skadet frontruten reparert enn å erstatte den helt, så forsikringsselskapene er derfor mer sannsynlig å dekke reparasjoner.
2

Kjøp en gjør-det-selv-injeksjon kit fra en auto forsyning butikk. En injeksjon kit har en tube med klar harpiks og en sprøyte, du rengjøre alle glassbitene fra brikken, injisere harpiksen i brikken med sprøyten, og la solen tørke og herde harpiksen, som er formulert for å være umulig å oppdage når den er tørr . Denne form for reparasjon fungerer best på små chips, sprekker ikke.
3

Kjøp en bro-stil reparasjonssett hvis du har mange chips å reparere, eller forutse fremtidige reparasjoner. Disse pakkene varierer fra sprøyten kits i at sprøyte kits er enkelt i bruk, og de kraftigere bro kits kan etterfylles og gjenbrukes. Dette er de kits foretrukket av fagfolk, selv om de kan være litt dyrere enn engangs kits.
4

innrømme sannheten hvis frontruten er for langt borte for hjem reparasjon. Hvis brikken har økt til en stor sprekk, har forgrenet seg til "edderkopp ben" eller på annen måte er økende, ta det med til butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59689.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair