Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bytter jeg frontruten i en 1996 Accord?

Honda introduserte kvalitet mellomstore biler i 1976. På midten av 1990-tallet, ble Accord regnes blant de mest pålitelige bilene på veien. Innen 1996, var det en av Japans mest solgte biler. 1996 Honda Accord er kjent for sin kompakthet og sin trygge og pålitelige funksjoner som krever lite vedlikehold. Fordi det er ingenting komplisert om Accord, erstatte noen deler, for eksempel en skadet frontruten, kan korrigeres med noen få gjør-det-selv-verktøy. Hvis frontruten er skadet utover reparasjon, ta kontakt med en Honda produsent for utskifting glass. Du trenger
Replacement frontruten
Sikkerhet slitasje
frontrute kniv
Mild såpe
Kluter
Urethane caulk
Caulk pistol
Vis flere instruksjoner

en

Kontakt en Honda produsent i ditt område for å bestille en ny vindskjerm som passer til 1996 Accord kjøretøy spesifikasjoner.
2

Ta på vernebriller og verktøyet hansker før du håndterer farlig glass og kjemikalier.
3

Skjær vinduets inne støping lim med en frontruten kniv. Skal du kutte på en langsom og jevn fart rundt omkretsen av limet.
4

Fra innsiden av kjøretøyet, sted press på frontruten. Sakte, trykk på glasset med begge hender for å løsne den fra segl sin. Spør en assistent til å stå på utsiden av Accord slik at han kan ta glasset som det faller fra tetningen
5

Rengjør terskelen med mild såpe;. Tørke vekk klissete lim rester igjen fra tetningslister før erstatte den med nye glass.
6

Legg uretan caulk til en caulk pistol som anvist på etiketten. Fra innsiden av Accord, perle et tykt lag av uretan kittet på innsiden av frontruten rammen. Igjen, har en assistent hjelp sette frontruten innenfor terskelen. Plasser din kroppsvekt press på erstatning glass for en liten stund for å la caulk å skape en lufttett forsegling.
7

La uretan caulk sett i 24 til 48 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59687.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair