Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Stuck bak førersiden Vindu

Den bakre førersiden vinduer på bilen din kan av og til bli sittende fast i enten lukket eller åpen stilling. De vanlige årsakene til denne feilen er den altfor tidlig svikt av vinduet regulator eller vindu motor. Vinduet kan også falle av eller bli sittende fast på sitt spor hvis limet som holder vinduet til sporet svikter eller hvis sporet er blokkert av rusk. Diagnostisere og reparere dette problemet nødvendiggjør fjerning av innvendig dør panel og trim. Du trenger
Wrench
Skrutrekkere
Ratchet og socket sett
Urethane-baserte auto glass lim
Lithium fett
Vis flere instruksjoner
1

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon og forsøke å operere bak førersiden elektriske vinduene. Hvis du kan høre motoren opererer men vinduet ikke vil gå opp eller ned, kan vinduet bli sittende fast på sitt spor. Hvis du ikke kan høre motoren i drift, kan motoren må byttes. Kontroller sikringer for de elektriske vinduene før du forsøker å fjerne vinduet motor.
2

Koble minuspolen fra batteriet med en skiftenøkkel. Dette vil redusere sannsynligheten for støt og hindre at batteriet blir tappet.
3

Åpne den bakre førersiden dør. Fjern den indre dørpanelet og trim. Metoden for fjerning av panelet og trim, vil variere avhengig av kjøretøyet. Rådfør deg med bilens service manual og sørg for å holde oversikt over alle klippene og skruer.
4

Inspiser vinduets spor etter tegn på obstruksjon. Du må kanskje bruke en liberal mengde av litium fett på sporet. Hvis vinduet er off-track, rengjøre vinduet av alt limet og gjelder uretan-basert lim til vinduets festepunkt. Sett på vinduet til festepunkt og la vinduet uforstyrret i øvre posisjon for én til to dager.
5

Inspiser vinduet regulator og motor. Vinduet regulator må byttes ut hvis kablene er glefset eller slitt. Hvis vinduet motoren ikke virker, vil det også må fjernes. Metoder for å fjerne begge komponentene kan variere avhengig av kjøretøy.
6

Sett døren panel og trim til den bakre førersiden dør når du er ferdig. Lukk døren og fest den negative terminalen kabelen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59685.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair