Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer Frontruten Molding

Bil og lastebil frontruter holdes på plass med en gummipakning eller tetning og støping stripe. Denne støping strimmel, vanligvis fremstilt av gummi, vil eldes over tid og frontruten kan begynne å lekke rundt kantene. Når dette skjer, er fjerning av frontruten vanligvis ikke nødvendig, men glasset bør være re-festet til bilen med ny støping. Installere nye frontruten molding kan være vanskelig hvis du ikke bruker riktig verktøy og riktig skritt. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
Plastic kanter pakningsverktøyet
Suge håndtak eller cup
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
1

Trykk en sugekopp på frontruten glass for å sikre sugekoppen håndtak. Vri håndtaket, samtidig sørge for at det er sentrert til glasset. Løsne glasset sakte, mens du holder en fast, kontrollert grep på suge håndtaket.
2

Fjern sentrum frontruten klippet, fant nederst i midten av frontruten glass. Dette klippet holder støping sammen av endene. Skyver den fra den ene ende av støping, og den andre for å fjerne den fullstendig. Trekk i støping stripen til den kommer ut av dens gummipakning rundt frontruten. Hold en hånd på suge håndtak i tilfelle gummipakningen holder glasset blir for løs. Selv om det er vanlig at pakningen kan løsne, bør det ikke være løs nok til å slippe frontruten.
3

Når den gamle støping er ute, installere den nye støping ved å trykke på den ene enden inn i bunnen sentrum frontruten pakning. Bruk pakningen verktøy for å presse støping i pakningen sin groove rundt frontruten.
4

Installer molding sakte som goingit for fort kan skade pakningen eller glass. Bruk sug håndtere å forsiktig flytte glasset fra side til side, for å la molding å montere og setet riktig.
5

fest klemmen til den ene enden av frontruten etter at listen har vært skjøvet gjennom pakningen hele veien rundt vinduet. Trykk den andre enden av klippet godt inn i pakningen for å låse den på plass. Bruk pakningen verktøy for å kontrollere at den er låst fast. Når den er satt på plass, fjerne sugekoppen fra frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59684.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair