Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Lim Automotive Door Glass

Hvis du gjentatte ganger låse nøklene i bilen, kan du ofte nødt til å bryte den lille trekanten stykke glass på baksiden passasjer-side vinduet. Ta bilen til mekaniker for å få vinduet fast kan være dyrt og upraktisk. Du kan fikse vinduet ved å bruke rett type lim for å holde den på plass. Det er noen foreløpige trinn som må utføres før du setter inn et nytt vindu i døren. Du trenger
Varmepistol eller hårføner
Plast sparkel
Glass renere
Papir håndklær
Industrial-styrke lim, for eksempel epoxy
New window glass

Vis flere instruksjoner
en

Plugg inn varmepistol eller hårføner til en stikkontakt nær kjøretøyet. Bruk varmepistol eller hårtørker for å varme den opprinnelige limet inne i vinduet til det er mykt. Toppen vil begynne å mykne, og da bør du være i stand til å bruke plast sparkel til å skrape av limet helt.
2

Spray rammen og glass med glass renere og tørk overflatene rene med tørkepapir.
3

Spre en industriell styrke lim rundt kantene på den nye vindusglass og vent i tre minutter for å la limet begynner å herde før du trykker den inn i glass og ramme.

4

Hold den nye stykke glass i døren godt i fem til ti minutter før la gå. Tillate glasset å tørke i 24 timer før åpning eller lukking av døren. Limet vil herde fullt i 48 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59676.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair