Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan identifisere Bad Hjullagre

hjullager spille en viktig rolle i mekanismen av en bil. De støtter vekten av kjøretøyet og gjør det mulig for hjulene å spinne fritt uten forstyrrelser. Hver peiling inneholder små kuler som letter denne bevegelsen. Følgelig, hvis disse ballene eller segl som omslutter dem bli skadet, vil du oppleve dårlige hjullager. Det er mulig å identifisere dette problemet ved å utføre noen enkle tester, selv om du er uerfaren i bilbransjen omsorg. Instruksjoner
en

rulle ned vinduene i bilen og kjører den frem i en rett linje. Lytt etter uvanlige lyder. Dårlige hjullager lage en særegen humming, clunking eller sliping lyd.
2

Løsne grepet på rattet for å se om du opplever noen drag eller vandrende av styringsgruppen til den ene siden. Skadet hjullager kan forårsake dette skal skje.
3

Slå et hjørne i bilen og fortsette å lytte etter unormale lyder. Som hjulene snu i rotasjon på en alvorlig vinkel, vil dette gjøre lyden mer særegent og lettere å høre.
4

Jack opp bilen opp fra bakken. Løft det høyt nok slik at du kan krype under bilen for å inspisere lagrene.
5

Hold hvert hjul med en hånd på toppen av dekket og den andre på bunnen. Vrikker hjulet frem og tilbake. Dårlige hjullager løsne opp med denne bevegelsen slik at hjulet vingler. Normalt er dekket sikker og vil ikke bevege seg betydelig som du utfører denne testen.
6

Snurr hjulet manuelt og lytte til lyden som kommer fra den. Når rusk, sand og grus inn i lageret mekanismen, ballene 'overflate blir ujevn og skadet. Derfor vil de male mot metall og forårsake uvanlige lyder, slik som nynner. Lytt til denne lyden, akkurat som du gjorde i trinn 1..
7

Slide under bilen på ryggen og se på den ytre forseglingen av hjullager, som ligger bak dekk. Hvis forseglingen er brutt eller løs, indikerer dette et dårlig hjullager som åpning gjør at vann trenger inn i mekanismen og skade den.
8

Stikk fingeren inne i pakningen, og trykk på den indre kanten. Overflaten er smurt for å bistå med peiling funksjon, men hvis fettet føles grov og modig, indikerer dette et dårlig hjullager. Det humper er veiledende at rusk har kommet inn i mekanismen, har ikke blitt stoppet av forseglingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59675.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair