Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten fjerning og installasjon Verktøy

frontrute fjerning og installasjon krever en rekke verktøy. Verktøyene er ikke nødvendigvis vanskelig å bruke, men erfaring, tålmodighet og forsiktighet er nødvendig for alle som forsøker å arbeide med frontruter. Installere eller fjerne en frontrute er en vanskelig og tidkrevende oppgave, og bør bare gjøres av en erfaren person. Før du gjør bruk av noen av disse verktøyene, sørg for at du har på deg riktig øye beskyttelse. Trim Removal Tool

trim fjerning verktøyet brukes helt i starten med å fjerne en frontrute. Dette hjelper deg å fjerne rustfritt stål klips som holder glasset i frontruten på plass. Den trim fjerning verktøyet vil også hjelpe deg å fjerne vindusviskerne.
Cutting eller Utility Knife

Et verktøy eller skjære kniven kutter frontruten segl. Kniven brukes med omhu for ikke å ripe opp eller knuse glasset. Når du kutter forseglingen etter fjerning av trim, bør kniven være pekte oppover og handlingen av å kutte gjøres langsomt for å unngå skader på glass.
Cotter Pin Tool

splinten verktøyet er en spiss skrutrekker med en krok i enden av den. Dette instrumentet hjelpemidler snortrekk, som brukes for å gripe pakningen ved montering av frontruten. Dette metallet verktøyet kan lett skade glasset og må brukes med forsiktighet.
Andre verktøy

Andre verktøy du trenger for å fjerne en frontrute inkluderer en kald kniv, en kitt kniv og en frontruten ledning kit. For å installere en frontruten, må du kanskje nylon tau, butyl bånd forsegler og uretan lim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59671.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair