Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan reparere en frontrute stjerne

Hvis du har lagt merke til en liten, stjerne-lignende sprekk på frontruten, kan du bli bekymret for at hele frontruten må skiftes. I mange tilfeller kan imidlertid denne type sprekk repareres med en frontruten reparasjonssettet. Ved å bruke en av disse pakkene og ta noen andre grunnleggende tiltak, kan du reparere frontruten stjerne selv, sparer tid og penger. Du trenger
Barberblad
Hvit eddik
Vann
Rag eller svamp
lofri klut
frontrute reparasjonssett
Vis mer Instruksjoner

en

Rengjør frontruten grundig. Bruke et barberblad for å fjerne eventuelle glass chips, og skrape bort eventuelle rester fra overflaten. Bland tre deler eddik til en del vann i en beholder og bruke denne løsningen til å rengjøre frontruten med en svamp eller klut. Tørk overflaten før du fortsetter.
2

Mål størrelsen på frontruten stjerne, inkludert lengden og antall "stråler" som strekker seg ut fra sentrum av stjernen.

3

Kjøp en frontruten reparasjonssett hvis sprekken inneholder ikke mer enn to stråler som er en halv tomme eller kortere i lengden. Hvis sprekken er større, ta kontakt med en profesjonell for å finne ut om sprekken kan repareres.
4

Påfør reparasjonslim i henhold til produsentens instruksjoner i settet. Instruksjonene varierer fra kit, men vil mest trolig vil innebære injisere limet med en sprøyte og suger luften ut av sprekken.
5

La limet herde fullt og tørke, deretter bruke barberblad å barbere av noen ujevne kanter eller bobler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59668.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair