Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner Nagler på et vindu regulator

Auto produsenter og verksteder bruker spesialutviklede verktøy til å søke nagler når du installerer glasset i døren og vinduet regulatorer. For å fjerne nagler på et vindu regulator selv, må du bore eller male dem ut. Nagler har en spiss pinne som ligner en lang spiker og er satt inn gjennom døren brakett og regulator hull. En nagle pistol trekker pinnen gjennom klinke. Tappen sprer seg, trekker og klemmer fast nagle på den andre siden av hullet regulator for å sikre en tett montering. En del av tappen smekker av med samme vis, og den annen del forblir. Du trenger
Nut driver
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
døren panel flytting verktøyet
Vernebriller
Vernehansker
Støvsuger (valgfritt)
strikk ledningen
Elektrisk drill
Stor titan borekronen
Klippe væsken eller maskinolje
Rotary verktøyet
Rotary verktøy sliping hjulet
Needle-nese tang
Hammer
Små slag
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

Koble den svarte negative batteriet kabelen fra batteriet hvis du arbeider med elektriske vinduene. Scissor-type vindu regulatorer er mot veid og bruke mye kraft. Ikke legg hendene mellom de bevegelige delene når som helst i løpet av denne prosedyren.
2

Fjern eventuelle deksler og tilbehør fra døren panel med en muttertrekker eller skrutrekkere. Skyv panelet flytting verktøyet under et hjørne av døren panel og lirke panelet løs. Prøv å plassere panelet fjerning verktøyet under panelet klipp for å unngå å skade dem. Lirke langs bunnen og sidene av panelet før alle panel klipp har blitt løsnet fra døren.
3

Ta av døren panel. Løfte den opp fra fordypningen på toppen av døren mens manøvrering den bort fra dørhåndtaket. Koble fra alle elektriske kontakter for strømalternativer og dør høyttalere.
4

Vipp av plast fuktsperre. Dette vil bli forseglet på tvers på innsiden av dørbladet med fleksible tetninger. Plasten barrieren kan trykkes på plass med samme stykke drivning senere. Ikke skad barriere eller drivning. Hvis du bytter ut et knust vindu, støvsuge opp alt det knuste glasset.
5

Roll vinduet regulator ned til du kan få tilgang til nagler med en drill eller roterende verktøy. På innsiden av døren vil ha store tilgang hull. Fjern høyttaleren hvis du trenger mer tilgang.
6

Bank løs spiss pinne i midten av klinke. Pinnen er stål, og klinke hodet er aluminium. Aluminium er mykere enn stål og lettere å bore gjennom.
7

Brace regulatoren ved å hekte den til toppen av døren med en strikk ledningen. Dette vil hindre et plutselig fall når naglene er utgitt.
8

Bor klinke hodet med en over-sized titan drill bit eller male den med et roterende verktøy og sliping hjulet. Ikke la boret overopphetes når boringen nagler i glass. Slakke av og la litt kjølig eller helle kutte væsken på borestedet. Ikke bruk makt når du borer. Vær forsiktig og bruk vernebriller når du arbeider nær metallspon og gnister.
9

Lirk eventuelle gjenværende deler av klinke avverge eller innover. Med hodet fjernet, kan du nå slå gjennom de klinke med en liten metall dor og hammer. Unngå unødvendig makt for å unngå å bryte glasset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59666.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair