Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan velge Auto Glass

Du er ute og kjører nedover motorveien og en stein spretter opp og chips frontruten. Dette skjer med nesten alle. Med mindre skaden er forseglet raskt, vil sprekken vokse og du trenger en ny frontrute. Frontruter, samt dør og tilbake vinduer av kjøretøy, gi trygghet og god sikt for sjåførene. Tilbring tid på å forske og velge den beste kvaliteten erstatning glass for ditt kjøretøy. Vit at din innsats kan du spare penger og beskytte bilen din og deg. Instruksjoner
en

Forskning de ulike glasstyper. Den opprinnelige produsenten av bilvinduet når den var ny produserer forhandler glass, den dyreste typen glass. Originalt utstyr produsert (OEM) distribusjon glass gir de nøyaktige spesifikasjonene som forhandler glass, på mindre regning. Forskjellige produsenter produsere denne glass foruten den opprinnelige forhandler. Forskning som topp OEM-distributører.
2

Unngå å bruke en annen viktigste typen auto glass, ettermarkedet glass. Denne typen glass koster vanligvis mindre, men er vanligvis ikke laget til de nøyaktige spesifikasjonene som OEM eller forhandler glass. Problemer med ettermarkedet glass i biler kan være dårlig passform, lekkasjer og vindstøy.
3

Kontakt en autorisert auto glass tekniker og spørre hva slags OEM glass de kan gi for bilen din.

4

Krev at auto glass tekniker du har valgt bruker OEM-deler og lim sammen med glasset under installasjonen. Dette er påvist deler og lim utviklet for å fungere med OEM auto glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59663.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair