Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan endre en bakrute

Endre en bakrute, eller som Auto Body Mart refererer til som en bilens tilbake lys trenger flere verktøy og materialer. De trinnene skal du fjerne den weatherstripping - eller dens vanntett limet som omgir og forsegler vinduet på plass. For en vellykket fjerning, har en assistent til å bidra til å fjerne og installere glass med letthet. Bruk sikkerhetsutstyr før du arbeider med glass og annet farlig materiale. Du trenger
Replacement bakrute
øyevernutstyr
Utility hansker
Garage kabel
frontrute kniv
Kommersielle renere
Rags
Primerløs lim
uretan lim
Vis flere instruksjoner
en

Bruk sikkerhetsutstyr. Plasser verktøyet hansker og vernebriller på før du fortsetter å fjerne og installere glass.
2

Fra utsiden, punktering noen side av vær-stripping gummi med en frontruten kniv. Mate garasjen kabelen inne stykket du har gjort. Med en person inne i bilen og den andre utenfor, begynner å sage med kabelen rundt limet gummi for fjerning.
3 p Hvis det er noen tetningslister igjen fra innsiden av kjøretøyet, fjerne alle spor av det med en frontruten kniv.
4

Trykk på og løsne bakruten fra innsiden av bilen ved å legge press, vil det være mye lettere å fjerne glasset fra dens terskel. Har en assistent stå utenfor bilen tilbake lys til fange glass.
5

Fjern eventuelle klebrig stoff fra hele terskel med mild såpe eller vanlig rengjøringsmiddel. Tørk av.
6

Påfør grunning, lim rundt omkretsen, og la det tørke i 15 minutter før drivning uretan lim på toppen av primerfri limet.
7

Velg en bakrute som stemmer med størrelsen og karakteren av det gamle vinduet. Perlene uretan-klebemiddel langs omkretsen av den bakre glasset selv. Har din assistent hjelpe deg med å løfte bak glass inne i utkanten slik at den passer på limet. Place press på bakruten i noen minutter slik at limet kan sette på plass.
8

La bakruten tørke i 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59661.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair