Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten Installation Tools Oppsummering

frontruter gi en viktig sikkerhetsfunksjon i biler. Sprekker fra kastet steiner eller andre gjenstander skape skader som, hvis venstre ubehandlet, kan forverres raskt. Biler rutinemessig mislykkes inspeksjon på grunn av ødelagte frontruter, og ha frontruter erstattet er dyrt. Kjøpe spesielle verktøy for å erstatte frontruter kan hjelpe deg å spare penger på lang sikt. Frontruten Urethane

frontrute uretan gir en høy kvalitet lim for å feste nye frontruter. Det beskytter mot lekkasje, i tillegg. Spre uretan rundt ytterkanten av frontruten før du setter det på plass.
Cut-out Knife

blad av en cut-out kniv slips under frontruten og skiver den av den opprinnelige tetningsmasse. Etter bruk, banke forsiktig på frontruten fra innsiden med håndflaten din til å bryte eventuelle gjenværende forseglingen på frontruten.
Pipe Knife

Old tetningsmasse ofte herder ved den stiplede linjen over frontruten. Et rør kniv kommer med en lang håndtak --- så lenge 13 inches --- å bidra til å nå disse herdede steder.
Molding Slipp Tool

støping utgivelse Verktøyet ligger flatt på glasset når de brukes. Det trimmer listverk fra hele limte frontruter og bakruter.
Nylon Rope

Nylon tau ligger i det nook område der bunnen av den nye frontruten vil hvile. Som det er plassert over den nye tetningsmasse, trekk tauet ut som frontruten blir montert på plass.
Suge braketter

Suge braketter er plassert på frontruten fra utenfor for å fjerne frontruten når alle lister og tetningsmasse har blitt kuttet. En hjelper fra innsiden av bilen forsiktig presser på frontruten med åpne håndflater, mens den andre personen bruker inntaks parentes fra utsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59656.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair