Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner Clear Coat Overspray Fra en frontrute

Med ny maling kommer et nytt lag av beskyttende klarlakk, og mens maling på frontruten er lett synlig og fjernet, er klarlakk overspray på frontruten ofte oversett. Du kan føle klarlakk, men som selv de minste beløpet på frontruten skaper små humper. Fjerne overspray selv er mulig. Alt du trenger er en spesielt sammensatt leire bar som trekker klarlakk fra frontruten. Du trenger
Automotive leire bar
Clay bar smøremiddel
Mikrofiber håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Fjern smuss eller rester fra den berørte overflaten ved vasking av frontruten grundig. Klapp overflaten med en tørr, lofri klut for å sikre at ingen skitt forblir på overflaten som kan forårsake riper fra leire bar.
2

Spray et lett lag av leire bar smøremiddel på frontruten . Bare dekker en tre-fots-kvadrat delen, slik at smøremiddel tørker ikke eller tiltrekke seg støv mens du arbeider på et annet område av frontruten.
3

Kjør leire feltet over den smurte flate av frontruten. Flytt bar i en frem-og-tilbake bevegelse, og deretter kjøre fingeren over frontruten med hver passering for å finne ut om du har ryddet i overflaten av overspray. En klar frontruten bør føle glatt med ingen små humper som indikerer tilstedeværelse av overspray.
4

Undersøk leire bar er forurenset. Med bruk, blir bar misfarget fra klarlakk. Når tilsmussing blir tydelig, strekke bar litt flat, og brett den i to for å eksponere en ren overflate, og fortsette å rydde frontruten.
5

Ta opp oljen fra overflaten av frontruten med en microfiber håndkle før du flytter til en ny del av frontruten. Gjenta fjerningen på den nye delen før du har fjernet alle spor av overspray.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59654.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair