Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner bakre Sliding Glass Window på en Dodge Dakota

Skifte skyve bakvinduet på en Dodge Dakota pickup starter med fjerning av gamle glass. Vinduet sitter i en gummi-pakning som tetter til vinduskarmen, samt på åpningen i lastebil førerhuset. Fjerne vindu med pakningen er den eneste måten å få pakningen ut i ett stykke, lagrer den for gjenbruk senere. Vinduet vil komme ut med svært liten innsats og i ca 10 minutter, men vær forsiktig så du ikke spretter ut av førerhuset så raskt at den faller og blir brutt. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skyv setet i Dakota så langt frem som mulig, deretter kaste setet tilbake fremover. Klatre inn i bilen bak setet og finn festeskruene i trim rundt bakvinduet på bilen din.
2

Fjern skruene fra trim paneler med en stjerneskrutrekker, så pop panelene off og sett dem til side. Finn gummipakningen som går rundt omkretsen av bakvinduet.
3

Trekk ned hjørnet av gummipakningen og sette inn en flat skrutrekker mellom pakningen og lastebil kroppen til å holde pakning ned. Flytte om to inches over og trekk pakningen ned igjen. Sett inn en annen flat skrutrekker.
4

Fortsett å trekke pakningen vekk fra kroppen, jobbe din vei langs toppen av vinduet. Skyv litt på vinduet mens du jobber til du kan skyve toppen og sidene av lastebilen kroppen
5

Ta tak i toppen av vinduet fra utsiden av førerhuset;. Trekke opp og ut, skille vinduet, ramme, og pakningen fra førerhuset på lastebilen. Sette vinduet og pakningen et trygt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59652.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair