Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Problemer etter frontruten erstatning i en 2008 Lexus ES350

En frontruten erstatning er rutine for dem som erstatter hundrevis av dem hver uke, men Lexus ES350 er ikke rutine. Lexus ES350 stil og makt krever serviceteknikere, sertifisert av Lexus Commitment to Perfection program, på Lexus-forhandler. Lexus ES350 navigasjon integrerer sanntids værforhold i sine sensorer og intelligens. Været sensor på frontruten er kalibrert til Lexus frontruten, og det aktiverer vindusviskerne. Øvre frontrute tikkende lyd

knirke, rasle eller tikkende lyd fra toppen av frontruten kan være på grunn av stoppers bundet til frontruten. Lexus ES350 har to stoppere på toppen av frontruten. Hvis frontruten ble installert av en Lexus-forhandler, er reparasjonen dekket av en 48-måneders eller 50 000-mile garanti. Noen Lexus-levert verktøy er bedre egnet til å erstatte en Lexus frontruten, selv om en generisk frontruten selger kanskje har tilbudt deg en billigere løsning. Lexus luksus er delvis på grunn av kvaliteten på Lexus overflaten materialer, glasur, solskjermer eller vindusviskere. Bruke for mye press til solskjermer eller headliner, som holder dem, vil permanent krøll overflaten materialet. Både solskjermer og garnityr må senkes for å få tilgang til frontruten stoppers. Proppene er inne i kupeen nær metall taket åpningen. Tuppen av plast stopperen må kuttes av. Bilen bør være test-drevet til å sikre eliminering av støy før montering på frontruten og solskjermer.
Nedre frontruten tikkelyd

knirke, rasle eller tikkende lyd fra bunnen av Lexus ES350 frontruten kan være på grunn av stopperne limt til den nedre frontruten. Lexus ES350 har to stopperne på den nedre kanten av frontruten. Enkelte biler har bare ett holderen på bunnen av frontruten. Hvis frontruten ble installert av en Lexus-forhandler, er reparasjonen dekket av en 48-måneders eller 50 000-mile garanti. Holderne, på bunnen av frontruten, er under ventilator dekselet. Holderne er inne i bilen omtrent 6 inches fra bunnen av frontruten. Holderne er festet til baksiden av frontruten med dobbeltsidig tape polstret. En mini-baufil med en fin-tann 10-tommers blad er nødvendig å kutte pin del ut av holderen. Specialized Lexus verktøy anbefales for Lexus reparasjoner. Giveren vil prøvekjøre bilen før du installerer ventilator dekselet.
Regn Sensing Vindusviskere fungerer ikke

Lexus ES350 vindusviskerne slås på som svar på regn på frontruten. Lexus regnsensorer er basert på refleksjon av en infrarød lysstråle på frontruten fra innsiden av kjøretøyet. Lyset er redusert hvis glasset er våt fordi mindre infrarødt lys når regnsensor. Vindusviskerne slås på med en hastighet proporsjonal med mengden av lys som mottas av regn sensoren. Regnføleren krever en bestemt Lexus frontruten fordi sensoren bruker dybden på frontruten i sine beregninger av volumet av regn på frontruten. Regnføleren må festes nettopp til frontruten for å fungere skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59648.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair