Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte Auto Glass i Portland, Oregon

Finne auto glass erstatning butikker i Portland er enkelt. Det er mange auto glass reparasjon og utskifting eksperter over hele Portland-området. Du kan velge en butikk som er praktisk for deg som har en god avtale, og vil arbeide med din bil forsikringsselskapet. Ringe flere verksteder for å sammenligne priser og eventuelt finne en avtale som vil redusere ut-av-lomme kostnader. Dessuten vil mange auto glass reparere selskaper selv sende sine teknikere ut å møte deg på ditt hjem eller arbeidsplass. Instruksjoner
Forbered Auto Informasjon
en

Før du kontakter ditt forsikringsselskap eller en auto glass verksted, samle nødvendig informasjon relatert til auto glass erstatning.
2

vite merke, modell og år av kjøretøyet. Et avvik på noe av denne informasjonen kan forsinke eller avspore erstatning prosessen.
3

Har bilen din forsikring og kontaktinformasjon tilgjengelig. Du trenger også datoen da skaden inntraff for auto glass verksted for å sende inn et krav med ditt forsikringsselskap.
4

avgjøre hvilken auto glass funksjonene du ønsker i ditt nye auto glass. Ha VIN (Vehicle Identification Number) tilgjengelig hvis du ikke kjenner de nøyaktige spesifikasjonene av glasset du skal bytte ut slik at teknikeren kan slå det opp.
Car Insurance
5 < p> Kontakt ditt forsikringsselskap for å finne ut om de krever at du håndtere godkjente auto glass verksteder. I så fall vil de gi deg en liste over butikker å velge mellom, og muligens kontaktinformasjon.
6

Gjennomgå forsikring å bestemme egenandelen. Du må betale en egenandel på til auto glass verksted på tidspunktet for erstatningen. Du vil mest sannsynlig betale en egenandel på $ 100 - $ 200
7

Kontakt auto glass verksteder som kreves av forsikringsselskapet for å planlegge en avtale
Auto Glass Repair.. Butikker i Portland
8

Ring flere auto glass verksteder i Portland-området for å sammenligne priser og finne avtale tilgjengelighet.
9

Spør etter auto glass tekniker til å komme til hjemme eller på arbeid å gjøre den erstatning, som normalt gjøres uten ekstra kostnad ved de fleste bilverksteder i Portland.
10

Spør hvis verksted tilbyr rabatter eller avtaler å bidra til å dekke forsikring egenandel kostnaden.
11

Request en garanti for auto erstatning arbeid og glass. Bare velge et verksted som vil gi en garanti, og tilbyr en garanti på materialer og reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59645.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair