Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik installerer en 1970 Chevelle frontrute

The 1970 Chevelle har den curvier kropp og frontruten som ble introdusert i andre-generasjons modell i 1968. Dessverre kan år ta sin toll på automotive vindusglass. En 40-åring 1970 Chevelle frontruten er sannsynlig å ha sin andel av chips og sprekker, men selv om det ikke gjør det, tusenvis av små groper i overflaten av glasset bidra til redusert sikt for føreren, særlig om natten eller når du kjører mot solen. Bytte frontrute på 1970 Chevelle er en ganske stor jobb, men resultatene vil være verdt innsatsen når det kommer til økt sikkerhet på veien. Du trenger
Barberblad
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
kanner klipp
tre eller plast avstandsstykker
Selvfyllende sealer
Urethane frontruten sealer
Applicator gun
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør frontruten rammen grundig, med et barberblad eller flat skrutrekker for å fjerne noen biter av gamle vinduet tetningsmasse eller andre forurensninger. Fjern de gamle molding klipp med en stjerneskrutrekker og erstatte dem med nye.
2

Place utskifting frontruten i rammen for å sjekke passform. Pass på at det ikke er noen bøyer eller bulker i rammen som ville hindre glass fra tetting riktig. Bruk små blokker av tre eller plast som avstandsstykker for å holde frontruten glass godt i rammen mens du sjekke det.
3

Fjern glasset, men la tre eller plast avstandsstykker på plass. Påfør en stripe av selvprimende sealer rundt kantene på innsiden av frontruten glass med den medfølgende applikator pensel. Påfør en lignende stripe rundt frontruten rammen på bilen.
4

Påfør en streng uretan frontruten sealer hele veien rundt frontruten ramme med en applikator pistol. Dette tykke, plastaktig stoff er et annet produkt enn den flytende selvsugende sealer.
5

Place frontruten i stillingen mens sealer er fortsatt klebrig, ved hjelp av tre eller plast avstandsstykker for å sikre at den ligger tett på rett sted. Vær forsiktig så du ikke å smøre noen av fangstskuta mens du håndterer frontruten.
6

Juster frontruten forsiktig inn i sin endelige posisjon. Trykk glasset i fangstskuta å sette den ved å trykke med hendene rundt hele omkretsen av rammen.
7

Installer frontruten støping. Begynn i et hjørne og trykk støping i de nye molding klipp til den klikker på plass. Arbeid deg rundt hele frontruten bit for bit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59644.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair