Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Bilvinduet Installasjonsinstruksjoner

Hvis du finner bilen din dør vindu brutt, kan du spare penger ved å reparere skaden selv. Bare håndtere ekstra glass nøye og følg trinnene nedenfor. Det vil være nyttig å ha egen håndbok for at bilen skal bli jobbet på, bare i tilfelle. Du trenger
Valg av håndverktøy, skrutrekkere og skiftenøkler
Tarp
Hansker
Repair manual
Vacuum
Vis flere instruksjoner
1 < p> Lirk panel av døren ved å trekke ut snaps og skruene på panelet. Bruk milde press. Når det indre av dørpanelet er utsatt, skall den weatherproofing ark. Du bør være i stand til å se flere aksesspunkter. Finn heisen mekanisme, brakett og klipp.
2

Legg merke til den hvite klipp som normalt vil være støtte for glassruten. Sett hanskene på og fjerne restene av glasset veldig nøye. Bruk en støvsuger for å få alle glassbitene ut.
3

Fjern den svarte gummi stripe utenfor kanten av døren vinduet hulrom og skyv fritiden glass i døren.

4

Fest den nye glass på løftearmen er braketten. Fest boltene til å holde elementene på plass, men vær forsiktig så du ikke å knekke den nye glass.
5

Sjekk for å se om glasset er justert riktig og beveger seg jevnt. Sett den svarte weatherstripping og plast ark barriere tilbake på plass og sett døren panel ved å følge instruksjonene for fjerning i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59643.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair