Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Deler av en frontrute

En frontruten er foran vinduet i et kjøretøy , for eksempel en bil, lastebil , buss, motorsykkel, fly eller tog. Glasset beskytter folk fra elementene under reise og bidrar til å bevare den interne temperaturen i et kjøretøy. Frontruter også bidra til å støtte taket av noen biler og kan tjene en avgjørende rolle i rollover ulykker . Glass

frontruter er vanligvis laget av " laminert sikkerhetsglass , " en forseglet kombinasjon av to stykker av glass med et lag med vinyl innkapslet i mellom . Noen frontruter er utformet for å være mer lett og samtidig opprettholde en høy effekt kvalitet , slik som akryl-plast funnet på motorsykler. Andre frontruter må tåle høye nivåer av trykk , slik som de som finnes på ubåter og romferger , og er laget av forsterket polykarbonat .
Frame

frontruten er holdes på plass av et metall- stykke trim, en klebrig tetning , metallklips og en plast- eller metall- støping. Denne rammen sitter i kjernen strukturen av kjøretøyet og sikrer at glasset ikke glir eller vibrere malplassert .
Wiper

Selv om vindusvisker er ikke festet til frontruten , det tjener en viktig rolle i å holde glasset rent . Armen , blad og motor arbeide sammen for å feie frontruten i en oscillerende bue. Når bladene slites ut eller armen ikke riktig trykk mot glasset , vil streker danner på frontruten som kan begrense sikten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59641.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair