Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte de Side View Mirrors på en Impala SS

The Chevy Impala bruker samme stil sidespeil som mest sent - modell biler . Plasten speillinse hviler inne i en større plast speilhuset som beskytter linsen mot skade. Imidlertid kan huset ikke beskytte mot alt , og på et tidspunkt kan du ende opp med et ødelagt speil linse . Hvis dette skjer , må du bytte ut speilet med et nytt for å unngå synlighet problemer. Instruksjoner
en

Trykk på høyre side av speilet objektivet inn i speilhuset med hånden hvis du skal bytte førersiden speil . Hvis du bytter ut passasjersiden speil , skyv venstre side av speilet inn i huset . Dette tvinger motsatt side av speilet for å sitte litt utenfor speilhuset.
2

tak i enden av speilet sitter utenfor av speilhuset og dra hardt på den for å fjerne klemmene fra montering innlegget ligger inne i speilhuset .
3

Plasser den nye speil på innsiden av huset. Speilhuset på Impala SS er en tett passform og tvinger de klemmene på baksiden av speilet objektivet inn på riktig sted for montering .
4

Skyv speilet inn i huset med hånden før du føler klemmene spredt fra hverandre og deretter omgir monteringstappen inne i huset .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59638.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair