Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Power Window Motor

Strøm vindu motorer er ekstremt pålitelig, og når noe går dårlig, diagnostisere og fikse problemet er vanligvis ganske lett. Det er ikke mye som kan gå galt. En strøm vindu motor består av et hjul, en sektor gear og motordriften, som alle kan skiftes ut. Før fikse kraften vinduet motor, først minuskabelen fra bilens hovedbatteriet. Vær forsiktig når du arbeider med bevegelige deler inne i bilen dør. Du trenger
Duct tape
skrutrekker
Wrench
Phillips skrutrekker Vis
New makt motor
Flere Instruksjoner
en

Tape vindusglass i den lukkede stilling for å holde den på plass under arbeidet de mekaniske deler i kjøretøyets dører. Løsne dørpanelet ved å lirke på festene rundt kanten av panel, ved hjelp av en skrutrekker, og fjern panelet. Også fjerne været plater og beholde den til senere.
2

Fjern de fire eller seks bolter på døren holder regulator. Den regulator er den delen som holder vinduet glass og beveger den opp og ned på rammen spor på innsiden av døren. Deretter skru to Phillips skruene som holder vinduet glass i regulator klemmen. Nå kan du fjerne regulator og rammene spor fra døren hulrom mens duct tape holder vinduet glasset på plass. Festet til rammen er motoren mekanismen.
3

Koble den elektriske kabelen er festet på motoren fra ledningene i døren. Undersøke motoren mekanismen. Den motordriften er festet til et roterende hjul, som i sin tur er festet til en sektor gear. Denne sektoren utstyr slår vedlagte sammenhengen som fysisk flytter vindusglass opp og ned. La ledningene henge fra døren hulrom for nå, og lå i bunnen av motoren på bakken med motordrift med forsiden opp.
4

Skru ut de fire eller seks boltene som holder mislyktes motor stasjonen til den roterende snelle, bruker skiftenøkkelen. Fjern den mislykkede motor og erstatte med den nye motoren, sette den runde huset til den nye motoren over de eksponerte roterende hjul. Stram de fire eller seks bolter, og koble kabelen fra den nye motoren til ledninger hengende fra døren hulrom.
5

Sett rammen og motor inn døren hulrom, og erstatte fire eller seks bolter som holder den til døren. Pass på å stappe kabling tilbake i døren så det ikke forstyrrer noen av de bevegelige delene. Manuelt flytte regulator opp slik at du kan klemme vindusglass tilbake og stram de to Phillips skruene. Erstatte plast været lag med laken og dørpanelet. Du kan fjerne duct tape når vinduet glass er festet i regulator. Koble til batteriet og teste vinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59637.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair