Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik Seal en lekker bil Soltak

Den eneste måten å riktig forsegle en lekker bil soltak er å erstatte de lekker sel. Når du har skikkelig inspisert selene og kan se at tetningen selv har forverret seg til det punktet det må skiftes, er du klar til å begynne. Nøkkelen til å erstatte ditt eget soltak tetting planlegger tiden for jobben og utføre det riktig ved å følge hvert trinn. Sjekk med din lokale auto deler butikken for utskifting soltak segl før du begynner. Du trenger
Phillips skrutrekker
Ratchet
Kniv eller barberblad cutter
Replacement soltak segl
lim remover
Permanent markør
Vis flere instruksjoner

1

Merk av plasseringen av den gamle tetning ved hjelp av en permanent markør ved de indre og ytre kanter av hjørnene, så vel som en prikk hvor tetningen begynner og slutter. Dette vil sikre at du plasserer den nye forseglingen på riktig sted for en god tetning. Fjerne den gamle tetning ved å starte hvor de to endene av forseglingen møtes. Trekke på den forsiktig bør få den opp, men vær forsiktig hvis det virkelig slitt eller har du en rot på hendene.
2

Clean av eventuelle gjenværende limrester fra den gamle pakningen med Goo Gone eller lignende, ikke-slipende lim remover. Tørk og rengjøre hele soltak godt veldig bra før du fortsetter å sikre at din nye tetningsmasse vil hefte ordentlig.
3

tak i ny fugemasse og skallet tilbake omtrent en tomme eller to på papiret backing tape. Line den opp med merket du har gjort der den gamle segl startet, og trykk den ned. Sakte jobbe deg rundt soltak, peeling tilbake bare en tomme eller to om gangen, for å sikre riktig justering og grep. Kontroller at det er justert perfekt med hjørne markerer så den tetter godt.
4

Skjær av overflødig, slik at det ikke er et gap og de to endestykkene passer perfekt sammen for å låse ut fuktighet. Du har nå fullført din egen reparasjon og igjen kan nyte soltak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59636.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair