Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte et vindu på en 1998 Nissan Sentra

En ødelagt eller skadet vindu utgjør både en estetisk og sikkerhetsmessig problem. Hvis vinduet i 1998 Nissan Sentra er skadet, må den skiftes ut så snart som mulig. Betale en profesjonell eller en bilforhandler for å gjøre jobben kan være både kostbart og tidkrevende. Du kan bytte ut vinduet selv. Først kjøpe en erstatning vindu fra en auto-forsyning butikk eller en Nissan forhandler, deretter angi om oppgaven. Du trenger
skrutrekker
sparkel
Tenger
Vacuum
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern løs eller knust glass. Rull det som er igjen av vinduet ned. Løsne klipsene som fester makt vinduet og låser. Fjern skruene som fester armlenet med en skrutrekker.
2

Lirk og trekk panelet løs fra døren, med en sparkel. Trekk plast klipp fra hele panelet til panelet er helt off. Plasser panelet til side.
3

Trekk plast klipp fra døren med en tang. Vær forsiktig med å kutte eller skade klippene. Trekk forsiktig tilbake plastfilmen på døren. Trekk været stripe fra bunnen av vinduet.
4

Rengjør noe knust glass ut av døren med et vakuum.
5

Fjern de to boltene som holder glass run kanal med en pipenøkkel. Flytt run kanalen fremover. Koble glass kanalen fra regulator arm og fjern eventuelle gjenværende glass.
6

Skyv den nye glass ned døren kanal. Sett glasset i run-kanalen.
7

Fest nøtter av glass kanalen til regulator arm og installere de to boltene i kanalen.
8

Bytt vær stripe. Test vinduet. Det bør gå opp og ned jevnt.
9

Juster frontkanalen posisjon ved å løsne boltene på vinduet sporene til vinduet beveger seg riktig. Stram alle skruer og muttere for å sikre vinduet.
10

på plass og fest den plast dør film, trim panel og alle bryterne du først fjernet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59634.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair