Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hva å gjøre med en sprakk bil frontruten ?

Når du har en sprekk i frontruten din , enten den er stor eller liten, bør sikkerhetsmessige grunner tilskynde deg til å ta vare på den umiddelbart. Det finnes flere alternativer for å rette opp situasjonen slik at du kan kjøre uten frykt for et glass - relaterte ulykker . Self- Repair

Hvis sprekken er liten , slik som slag forårsaket av en stein eller et annet lite objekt, er det mulig å reparere det selv med et kit som kan kjøpes på nettet eller på en auto deler butikken . Disse inkluderer generelt en harpiks - injeksjon system samt epoxy til å forsegle frontruten .
Mechanic Shop og frontrute Repair Service

Når en sprekk har blitt for stor til å reparere av deg selv, må du ta det med til en butikk eller ringe en tjeneste som spesialiserer seg på frontruten reparasjon. Mange av disse selskapene nå kommer til ditt hjem eller bedrift å fikse sprekk , bruker lignende metoder som hjem reparasjon , men med sterkere materialer . Disse inkluderer et glass teknikk som er herdet av ultrafiolett lys , en prosess som gjør det sprekk nesten umerkelig.
Replacement
p Hvis en frontruten spesialist anser at sprekk er for stort eller for nær knuste hele glasset , må du ha frontruten skiftes. Dette kan også gjøres ved en mekaniker eller spesialist tjeneste, ofte innenfor samme dag som du tar bilen inn Mange forsikringsselskaper vil refundere deg for kostnaden av å ha frontruten reparert hvis det er dekket i planen.
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59633.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair