Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik gjenoppretter etset Auto Glass

Etsning er et problem som oppstår i glass som følge av eksponering for hardt vann, skarpe biter og andre fremmedlegemer kommer i kontakt med den fine overflaten av glasset. Auto glass, som frontrute og vinduer, kan lide av alle disse typer skader og ikke bare en negativ innvirkning på utseendet på bilen din, men også påvirke din evne til å sikkert se gjennom glasset. I stedet for å sette i en ny stykke glass i stedet for de etset stykker, kan du gjenopprette den enkelt selv. Du trenger
Glass restaurering polsk
Glass-poleringsrondell
Glass renere
Towel
Vann
nal
Vis flere instruksjoner
1

Hell en liten mengde glass restaurering polish på en glass-poleringsrondell. Begynn med et beløp på størrelse med en mynt, og legge til mer når du trenger det.
2

start i ett hjørne av glasset og gni puten i små, selv sirkler for å jobbe i polsk. Påfør mer polsk til puten som den tørker ut, jobber den polske helt i glasset.
3

Spray et tynt lag med glass renere over glasset og gni den ren med en tørr klut . Fjern alle spor av den polske fra glasset ved å gni den med håndkle.
4

Fukt hele overflaten av glasset og tørk den med en nal. Pass på at glasset er helt tørt.
5

Look over glasset for eventuelle gjenværende etsing eller spor av polish. Bruk ekstra polish for å bli kvitt den gjenstridige etsing og vaske ned eventuelle rester med vann og en nal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59629.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair