Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en Plastic frontrute

Plast frontruter er svært holdbar og mindre utsatt for å bryte enn glass frontruter. I motsetning til glass frontruter, de fleste av plast frontruter er trygge når satt under stress. Men, kan finne en erstatning plast frontruten være vanskelig. Heldigvis, kan plast repareres med akryl løsemiddel sement og plast rasping forbindelser. Du trenger
akryl løsemiddel sement Squeeze flaske applikator
Plastic rasping sammensatte
100 prosent bomull rags
Painter maskeringstape
oppvaskmiddel
Show More Instruksjoner
en Airplane frontruter dra nytte av styrken i plast.

Vask frontruten på begge sider med oppvaskmiddel og varmt vann. Rengjør sprekk. Bare bruke en 100-prosent bomullspapir for rengjøring av frontruten for å unngå å skrape den polerte overflaten. Smuss og fett kan danne en barriere som hindrer løsemiddel sement fra sikring av knust plast. En sprekk kan fortsette å splitte hvis ikke riktig sementert.
2

Tape området rundt sprekken med maleren maskeringstape, og etterlater en ¼ "border av utsatt plast rundt sprekken. Solvent sement kan arr i slutt av en plast frontruten hvis det søl på frontruten overflate. Båndet skaper en barriere mellom frontruten og sementen.
3

Fyll applikatoren flasken halvveis med oppløsningsmiddel sement. akryl oppløsningsmiddel sement verk for nesten alle transparente plast. hjelp av tommel og pekefinger, utsettes for trykk på sidene av flasken, inntil væsken er i nærheten av flaskekorken. Litt slippe trykket. Et vakuum er nå opprettet innenfor flasken, holde sementen fra søle når flasken er vippet under søknadsprosessen.
fire Båt frontruter er kostbare å erstatte, og ofte må være skreddersydde.

Påfør en tynn streng med sement ned lengden på sprekken på den ene siden av frontruten. Kapillærkraft vil føre til at sementen å bli trukket inn i sprekken. Etter at sementen har tørket i to timer, fjern maskeringstape. Bruk maskeringstape rundt sprekken på den andre siden av frontruten, og etterlater en ¼ "boarder rundt crack. Påfør en tynn streng med sement, og tillater 24 timers tørketid før du går videre til trinn 5..
5

Påfør en liten mengde rasping sammensatt på en 100-prosent bomullspapir. Fjern eventuelle gjenværende maskeringstape fra hele sprekken. Buff området rundt sprekken inntil noen rester av sement har blitt polert vekk. Den rasping sammensatte inneholder et slipemiddel som sliper ned den gjenværende lim, samtidig la plasten klart. Vask frontruten igjen, på begge sider, med oppvaskmiddel. Prosjektet er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59626.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair