Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan bli kvitt en Crack på en frontrute

Håndteringen av sprekker og chips til din bil frontruten er avgjørende for å ivareta sikkerheten for deg selv og andre reiser i bilen. Sprekker er ofte forårsaket av stein, småstein og annet rusk på veien spretter av frontruten. I de fleste tilfeller skaden er ubetydelig, men reparasjoner må utføres så raskt som mulig for å unngå sprekk svekke hele strukturelle system av frontruten, noe som kan føre til alvorlige skader. Du trenger:
Clear teip
Små håndholdte motorisert roterende verktøy
Sponge
såpevann
Window reparasjonssett
Vis mer Instruksjoner

1

La sprekk alene til du har tid og nødvendige verktøy for å forsøke en reparasjon. Moderne bilvinduene normalt ha en laminert plast belegg, noe som betyr at mens deler av frontruten kan knuses eller lider skade, vil underliggende glass lag ikke eksplodere bare på grunn av en liten sprekk eller chip. Det er nok styrke i frontruten for at den skal holde seg intakt lenge nok for deg å ta bilen til en garasje eller bilverkstedet.
2

Legg klar teip til sprekk hvis det er mer omfattende , hold en rull i hanskerommet for rask og enkel tilgang. Bruk en bred rull slik at eventuelle små, løse glassbitene holdes intakt og å gi tilstrekkelig vern av glass lag og laminat belegg. Ikke gå over med tape selv, som du ikke vil at den skal begrense visningen når du kjører.
3

Parker bilen på et plant underlag når du er klar til å reparere sprekken.
4

Rengjør frontruten med såpevann, slik at du fjerner alle rester fra sprekken ved hjelp av motoriserte roterende verktøy i din reparasjonssett. Du kan bruke verktøyet til å utvide sprekken litt da dette vil gjøre det lettere å bruke harpiks.
5

Fest reparasjon klistremerker til innsiden av sprukket frontrute. Anvendt på riktig måte, bør den klistremerke dekke en så stor del av sprukket frontrute som mulig.
6

Injiser harpiks inn i sprekken ved hjelp av pumpen eller sprøyten med i reparasjonssettet. Unngå luftbobler ved å opprettholde en jevn flyt av harpiks. Harpiksen må ta kontakt med de innvendige flatene på frontruten.
7

Fest de gjenværende klistremerker over harpiks og la den herdes i minst fire timer for å gi den tid til å sette inn i frontruten . Når du fjerner klistremerkene inspisere stedet nøye for å sikre at harpiksen har herdet fullstendig.
8

Ta bilen til en dyktig fagperson hvis du ikke føler deg trygg å bli kvitt den sprekken selv. I alvorlige tilfeller, hvis frontruten knuser, vil hele glasset må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59625.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair