Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik fjerner en bakrute

Selv om mange mennesker refererer til baksiden glass på et kjøretøy som på baksiden frontruten, er den riktige betegnelsen på det bak lyset, siden det ikke avlede faktisk vinden. Baksiden lys blir installert og fjernet på nøyaktig samme måte som frontruten på fronten av kjøretøyet. De fleste kjøretøy tilbake lys bør fjernes av profesjonelle auto kroppen eller glass reparasjon fagfolk. Men hvis du skal gjenopprette en eldre bil, må du kanskje utføre oppgaven selv. Du trenger
Wash klut
Trim flytting verktøyet
Utility kniv
Cold kniv
Vis flere instruksjoner
en

Wrap en vask klut rundt håndtaket på en trim fjerning verktøy for å hindre at håndtaket fra riper i glasset når du tar den.
2

Plasser krum kniv av trim flytting verktøyet flatt mot glasset i øvre høyre hjørne. Skyv det oppover til kroken glir under metall trim på toppen av glasset.
3

Roter håndtaket på verktøyet en eller to grader til venstre slik at hekta del av bladet kan ta tak i de føringene under trim bedre.
4

Skyv trim flytting verktøyet til venstre til du føler motstand, som betyr at den har hektet på et klipp. Roter håndtaket på verktøyet nedover mot midten av glasset til du hører en pop, som indikerer at du har løsnet klippet.
5

Skyv verktøyet til venstre, gjenta de samme bevegelsene hver gang du møter et klipp til du kommer til andre siden av glasset. Gjenta samme prosedyre for å løsne klipsene fra venstre, høyre og bunnen av glasset. Trekk den løse metall klippe av bilen.
6

Plasser bladet på en tapetkniv i øvre venstre hjørne av glasset i stedet som tidligere var dekket av metall trim. Før skiven hele veien rundt omkretsen av glasset for å kutte forseglingen som holder den på plass.
7

Sett bladet på en kald kniv i øvre høyre hjørne av glasset med den buede bladet vendt nedover. Trekk ned på hoved håndtaket på kniven til bladet glir under glasset. Hold den viktigste håndtaket vinkelrett på glasset.
8

Flytt T-formet håndtak av den kalde kniv til venstre for den viktigste håndtaket før det er rett ut til siden. Hold i selve hoved håndtaket for å gi stabilitet og trekke den T-formede håndtaket mot venstre for å skjære den forsegling som er under kanten av glasset. Gjenta prosessen på alle sider av glasset.
9

Be en annen person for å komme inn i bilen og få dem presse på toppen midten av glasset slik at det spretter ut. Ta tak i kanten av glasset fra utsiden av bilen og dra den bort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59619.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair