Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Slik reparerer en bilvinduet Chip

Et stykke av grus eller stein treffer frontruten ved høye hastigheter kan nick eller chip glasset. Den brå bevegelser av bilen din kan endre det nick inn en spredning sprekk. En nick eller sprekk svekker din visjon og er derfor et sikkerhetsproblem. De fleste små chips kan repareres uten å fjerne eller erstatte glasset. Reparasjonen er en rask en, men krever spesialisert utstyr. Du trenger
Specialized vakuum apparat
flytende harpiks
UV varmelampe
Glass renere
lofri klut
Rotary poleringsmaskin
Polering pads
Glass polish

Vis flere instruksjoner
Reparere et bilvindu Chip
en

Spray den skadede frontruten med et ikke-slipende vinduet renere som ikke vil ripe opp glasset. Tørk av med en lofri klut for å holde stoff fibre fra forurensende den skadede overflaten.
2

Plasser spesialisert munnstykket over chipped området og slå på vakuumbryter. For å skape en god tetning, må all luft fjernes. Mens å holde dysen på plass, legger flytende harpiks til vakuumtank ved reversering av bryteren og tillate harpiksen å oversvømme det skadede området. Fjern munnstykket.
3

Hold en ultrafiolett varmelampe 6 inches over reperasjonssted i ca 3 minutter, slik at flytende harpiks å stivne. Opprettholde denne optimale avstanden og tidsramme for å unngå glass smelter rundt reperasjonssted.
4

La harpiksen avkjøles til romtemperatur. Rengjør reparasjon umiddelbart med vindu renere og en lofri klut for å fjerne overflødig rester og gir mulighet for en sømløs reparasjon. La resin hardner ytterligere på egen hånd, uten å rense overflaten av glasset, kan gjøre det vanskelig å fjerne ujevnheter senere.
5

Fest en mild polering pad til platen av din roterende poleringsmaskin. En 2-tommers diameter platen og pad bør være tilstrekkelig for de fleste små reparasjoner. Plasser en liten mengde av kremaktig poleringsmiddel, vurdert for bruk på glass, i en X-formet mønster på bufferen puten. Polere området med myke, feiing, side-til-side-slag for ca 2 minutter, eller til den polske er tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59616.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair