Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Auto frontruten

Sprekker og chips i frontruter er dessverre en vanlig foreteelse. Små sprekker og chips er farlig hvis de blir stående uten tilsyn. En liten sprekk til slutt vil spre seg, noe som gjør det nødvendig å erstatte frontruten. En sprekk på enkelte flekker av frontruten kan lett distrahere en driver eller forstyrre hans syn. Reparere en sprekk i frontruten vil ta ca 30 minutter og koster mellom $ 10 til $ 15 for en frontruten kit. Du trenger
frontrute reparasjonssett
Trykkluft
Barberblad
Vindu renere
Papirhåndklær
Clear etterbehandling film
Tape
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en frontruten reparasjon kit på en auto deler butikken. Den reparasjonssett vil ha en støvsuger og en harpiks eller lim produkt å reparere sprekken.
2

Rengjør sprekk med en boks med komprimert luft. Do innsiden av frontruten, så vel som på utsiden. Målet er å fjerne alle de små biter av løs glass. Fjern gjenstridige biter av løs glass med et barberblad.
3

Rengjør overflaten området rundt sprekken med et vindu renere. Dette hjelper sugeinnretning å feste seg bedre til vinduet.
4

Plasser sugeinnretning over sprekken. Sentrum av enheten skal være rett over sprekken.
5

Sett reparasjon slangen inn i sugeinnretning. Skru den godt på plass. Se på røret fra innsiden av frontruten og sørge for at tuppen av røret er helt i tråd med crack.
6

Åpne tuben og fylle sprekken med 2-4 dråper lim. Fjern reparasjon røret fra sugeinnretning.
7

Sett stempelet inn i suge enheten og skru den helt ned. Løsne det for et øyeblikk å slippe luftbobler og stram den igjen.
8

Fjern sugeinnretning. Legg et stykke klar etterbehandling film over reparert sprekk. Trykk kantene av limet mot kantene. Dette bidrar til å tynne ut limet. Tape filmen for å hindre at det blåser av. Fjerne filmen etter 15 minutter. La reparasjon jobb herdes i 24 timer før du kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59613.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair