Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en bakrute

Skifte en bakrute tar tålmodighet og riktig utstyr. Det vil også ta forskning for å finne ut hvordan listverket på glasset blir holdt på plass. Hvis de er gummi listverk, noe som de fleste nyere biler har, vil de måtte kuttes ut når glasset fjernes. Nye listverk må kjøpes fra en auto glass selskap. Noen biler bruker chrome trim, og spesielle trim fjerning verktøy må brukes for å unngå støping skade. Du trenger
Molding fjerning verktøy
frontrute fjerning kniver
Heavy-duty caulk pistol
frontrute bindemiddel
frontrute uretan
Vis flere instruksjoner

1

Ta av glass listverk. Ved hjelp av en frontrute fjerning trekning kniv, skjære gjennom uretangummi som holder glasset til rammen. Den vanligste kniv er satt i en 90-graders vinkel og har en kort, fleksibel kabel som er festet som er trukket av et håndtak. En god mengde kraft for å trekke kniven gjennom tøffe uretan. En lang rett barberhøvel kniv brukes også til raskt å arbeide gjennom rette snitt.
2

Rengjør gamle uretan ut av glass rammen. Frontruten uretan er tøff. Det vil ta en skarp kniv og tålmodighet til å fjerne.
3

Pump i nye uretan med en caulk pistol. Frontruten uretan kommer i metall ermene og er tilgjengelig på bilen deler butikker. Rengjør nytt glass og bruke et bindemiddel for å hjelpe glasset holder seg til uretan.
4

Monter tilbake glass. Monter gummi molding på dette tidspunktet hvis det kalles for. Har en assistent hjelp stilling glasset, senke bunnen på plass på glass stopper, og forsiktig vippe toppen på plass. Trykk ned på glasset for å sete den inn i uretan. Installer krom listverk hvis kjøretøyet er utstyrt med det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59604.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair