Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en Pitted frontrute

frontruter er vanskelig å reparere, uavhengig av problemet. Det krever tålmodighet og planlegging, en grundig forståelse av prosessen involvert og en realistisk forventning om utfallet. Forbedringer kan definitivt gjort, men returnerer skadet glass til som-ny kvalitet er svært usannsynlig. Med dette i tankene, er det flere prosesser som kan brukes for å polere groper glass. Alvorlig slipes glass bør skiftes ut. Du trenger:
Vernebriller
Hansker
Nylon-børste
Sponge
Variabel hastighet drill
Polering pad
poleringsmiddel (cerium-oksid-basert)
Pusseklut
Regn X (eller tilsvarende)
Vis flere instruksjoner
en

Skrubb frontruten med en nylon-børste. Bruk en flytende oppvaskmiddel. Dette vil stripe eventuelle fettrester fra glasset og rengjør korroderte flater av alle partikler som har blitt fanget inni dem. Skyll glasset med vann.
2

Ta på vernebriller og hansker. Påfør en kommersiell poleringsmiddel til glasset og polere den med en variabel hastighet drill satt på lav. De fleste forbindelser inneholder cerium oksid som et slipemiddel. Dette fjerner glass til det omkringliggende området er på nivå med pit. Som glasset blir fjernet, vil noe av det begynner å fylle pit og gi et falskt inntrykk av at graven blir reparert. For å forhindre dette, kontinuerlig skylle området med et lett klemme en svamp som har blitt fuktet med vann for å holde det sammensatte fuktig.
3

Skrubb området med en pensel og flytende oppvaskmiddel igjen for å fjerner du den brukte sammensatte og rengjør korroderte flater. Tørk og inspisere polert området. Påfør mer sammensatte og polere området med drill. Holde området fuktig. Ikke la det sammensatte bli tørr, så det kan forårsake uønskede riper. Stadig fukte området med en liten vedlikeholdslading av vann fra svampen. Gjenta denne prosessen til tilfredsstillende resultater oppnås.
4

Rengjør glasset en siste gang og bruke en regn-frastøtende formel tilgjengelig på bilen deler butikker. Disse fyll i små overflaten og forbedre den generelle utseende og legge økt levedyktighet. De har den ekstra fordelen av frastøter vann og bremse frontruten slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59603.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair