Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Skjær et Replacement Mirror

Skifte et speil eller skjære et speil stykke ned til en annen størrelse kan oppnås hjemme med riktig verktøy og litt tålmodighet. Det er ikke vanskelig, men du vil ønske å treffe tiltak for å sikre din sikkerhet fordi du skal jobbe med et materiale som kan forårsake skade på deg eller de rundt deg. Hvis du gjør en liten justering av størrelse av en tomme eller mindre, eller ha et stort stykke å kutte, kan det være verdt det å ta speilet til et glass profesjonell - noe som gjør de type kutt er mye vanskeligere. Du trenger
Mirror skrap stykker
Mirror
Felt markør
avis eller dråpe klut
Square
Ruler eller rett kant
Glass cutter
Glidemiddel
vernebriller
Arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Practice kutte speil skrap stykker ved å følge trinn 2-7 for å være sikker på at du klarer å fullføre et kutt uten error. Skjær flere ganger til du er fornøyd med utfallet av cutting ditt. Hvis du plasserer den nye speil i en ramme, må du huske på at kanten vil trolig bli skjult av speilet ramme kanten, så en perfekt finish kutt er ikke obligatorisk.
2

Legg ut din avis eller duken rundt området der du skal jobbe. Sjenerøst dekker området hvor du jobber - speil skår kan reise en lang avstand. Det er best å ha en søppelkassen eller en liten boks i nærheten for de overskytende biter. Vær sikker på ditt arbeid overflaten er helt flat.
3

Ta på vernebriller og arbeidshansker før du håndterer speilet. Glasset kan være skarpe og forårsake dype kutt, selv uten mye bevegelse.
4

Mål ønsket størrelse på speilet for å bli kuttet med en rett kant og en firkant. Ved hjelp av en firkant vil sørge for at hjørnene er kuttet på 90 grader. Det er best å trekke fra 1/8 tomme fra den ønskede størrelse for å tillate lett passer inn i rammen. Du ønsker ikke speilet for å passe i tett, en tight passform kan føre til speilet for å bryte. Ved hjelp av en filt markør, tegne dette rett linje mot den reflekterende siden av speilet. Du vil være å kutte den reflekterende siden av speilet.
5

Place den rette kanten på linjen som skal kuttes, med den rette kanten hviler på den gode siden av speilet. Fast holde den på plass, eller klemme det ned til bordet, du vil ikke ha den rette kanten til å flytte under skjæringen. Hvis glass cutter ikke har et smøremiddel lagringsområde, dypp kanten i smøremiddel (symaskinolje fungerer bra). Plassere et fint lag med glidemiddel langs cut-linjen kan bistå i en renere kutt.
6

Bruk fast, jevnt press for å flytte glass cutter langs den markerte linjen, holde den fast til den rette kanten. Start øverst kanten og holde sage før du når bunnen kanten. Ikke flytte frem og tilbake.
7

Flytt glasset slik at den skrap området henger ut av arbeidet ditt område. Bruk begge hender, ta tak i skrap siden av glasset ca 1/3 av veien fra toppen og bunnen og bruke fast press for å knipse stykke på mark. Fortsett rundt alle sidene som trenger å bli kuttet. Fullfør kanten med et speil tetningsmasse eller klar neglelakk hvis ønskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59601.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair