Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Verktøy for å fjerne et bilvindu

I de fleste stater, vil polititjenestemenn utstede fix-it billetter hvis frontruten er dårlig chipped eller sprekker. Det vil måtte fjernes og erstattes. Med restaurering av gamle biler, som Ford Mustang, er den eneste måte å oppnå en perfekt maling jobb rundt vinduene for å fjerne glasset. Det finnes flere verktøy på markedet spesielt for bilvinduet fjerning. Frontruten Kniver

Frontruten kniver brukes til å fjerne glass som holdes på plass av lim. Arbeid frontruten kniv under glasset og trekke den mot deg for å fjerne frontruten på bilen. Disse knivene kommer i forskjellige størrelser og former, sammen med et utvalg av kniver.
Equalizer Stingray

Equalizer Stingray er en av de mange elektroverktøy versjoner av frontruten kniv. Fordelen med å bruke et elektroverktøy er at du ikke trenger å bruke makt for å kutte vinduet som du ville gjort med en vanlig kniv. Anvende manuell kraft fører ofte til skader da kniven glir lett på glasset. The Equalizer Stingray gjør det enkelt å klippe og har sugekopper for å få en ekstra grep på glasset. Et sett med kniver kan kjøpes med kraften verktøy for å kutte på ulike vinkler.

Wire Kits

Et billigere alternativ til en frontruten kniv er en wire kit som kommer med en frontrute wire og et par grep. Frontruten ledning er satt inn i midten av hver grep og strammes med en skrue. På denne måten kabelen er forsvarlig bundet og i stand til å motstå sterk rykke. Ledningen blir så jobbet under weatherstripping og alle rundt kanten av frontruten på bilen. Når ledningen er på plass, er de grepene som brukes til å løfte frontruten og fjerne den fra bilen.
Wire Starter

En wire starter vanligvis følger ikke med en wire kit, men kan kjøpes separat for å hjelpe deg når du bruker kit. Ledningen starter består av en hul, rustfritt stål rør som vil hjelpe deg å få ledningen i riktig posisjon for å fjerne glasset.
Caulk Getter

caulk getter har et blad som er skjerpet i den ene enden på begge sider. Plasser bladet i pakningen og trekk den mot deg for å rengjøre glass og gamle fugemasse ut av pakningen.
Frontrute Removal Tool

frontruten flytting verktøyet er utviklet spesielt for General Motors og Chrysler biler. Dette verktøyet skjærer limet fugemasse rundt bilvinduene med herdet stål blad.
Weatherstripping Remover

Dette enkle verktøyet fjerner raskt weatherstripping uten skade på vinduet eller beskyttende stripping .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59600.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair