Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Auto Glass Installasjon Supplies

Formålet at glass fungerer i en bil går langt utover hvordan det gjør bilen utseende. Glasset fungerer som en barriere for elementene og insekter. Det er også en barriere for passasjerer som kan bli kastet ut av bilen. Riktig installert glasset støtter taket av et kjøretøy som beskyttelse i tilfelle av en berøring-ulykke. I tillegg hjelpemidler auto glass nøyaktig utplassering av sidekollisjonsputer. Feilaktig installasjon eller dårlig kvalitet forsyninger kan bety liv eller død for et kjøretøy eier. Auto Glass
p Det er tre typer auto glass brukes for installasjon. Dealer auto glass er kjøpt direkte fra bilforretning. Dealer auto glass kommer fra en Original Equipment Manufacturer (OEM) distributør som opprinnelig produsert glasset. Dette glasset har vanligvis gjør av bilen stemplet på den. OEM distributør glass ikke alltid har samme distributør. men er gjort til de samme spesifikasjonene som forhandler glass, slik som tykkelse, farge og holdbarhet. Endelig er ettermarkedet auto glass laget av selskaper som ikke har anskaffet juridisk rett til å gjøre glasset med OEM distributør spesifikasjoner. Selv om det er billigere, er det ikke akseptert av forhandlere fordi den ikke har de samme garantiene som OEM auto glass.
Frontrute Urethane

En høy kvalitet uretan lim må brukes slik at bilen obligasjoner fast til auto glass. Den amerikanske Federal Motor Vehicle Standarder krav bør møtt eller overgått av produsentene av uretan som brukes til å installere auto glass. OEM spesifikasjoner må også være oppfylt med hensyn til uretan-bruk. I biler med aluminium organer, slik som sen-modellen BMWs og Mercedes er lav-ledende uretan som kreves for å holde elektrisk strøm kommer inn gjennom glasset inn i kroppen av kjøretøyet.

Sealant

En høykvalitets fugemasse er viktig i auto glass installasjon. Substandard forseglinger at støv, luft og vann inn i bilen. I tillegg vil forseglinger som er dårligere bli tøft og til slutt herde og crack, bryte forseglingen. Fugemasser bør lage en overlegen bindingen mellom glasset, enten det er binding til metall eller gummi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59592.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair