Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en Auto frontruten

Skifte ut en auto frontruten er en vanskelig oppgave. Aldri prøve å forandre en frontruten under dårlig vær. Vann bør ikke berøre frontruten i ca 10 timer etter å erstatte den. Frontruten er modell spesifikke, og du må ta hensyn til frontruten spesielle funksjoner, for eksempel en fargetone eller en integrert radioantenne, når du planlegger å erstatte et frontruten. Du trenger
Window støping remover verktøyet
Long utvidet barberhøvel kniv
Urethane vindu primer
Urethane vindu sealer selg Electric uretan perle pistol
Vis flere instruksjoner

en

Fjern vinduet avslører trimme med støping remover verktøyet. Skjær uretan vulsten løst rundt hele omkretsen av vinduet. Dette er den vanskeligste delen av jobben. Det uretan må kuttes helt, uten strenger festet til vinduet når det skyves utover. En streng vil knekke vinduet. Hvis personen som installerte forrige frontruten presset for hardt ned da det bare vil ha ca 1/8 tommer perle. Dette gjør det vanskelig å skjære fra utsiden. Kniven må aldri berøre kanten av glasset. Dette betyr at vulsten må kuttes fra inne i kjøretøyet ved hjelp av en lang kniv barberhøvel. Gå sakte og være presis.
2

Skyv vinduet sakte ut. Se etter eventuelle limet fremdeles berøre vinduet og klippe det før du fortsetter.
3

Tillat 3 mm av uretan sealer å forbli på kjøretøyet. Nye uretan grep bedre på gamle uretan. Rengjør skitt eller fremmedlegemer unna tetningsområdet. Prime den nye frontruten med uretan primer rundt ytterkanten hvor den vil ta kontakt med uretan perle. Bruk en pensel til å spre den på frontruten.
4

Plasser en perle av uretan tetningsmasse rundt vindusåpningen, over toppen av den eksisterende 1/8-tommers av gamle uretan, ved hjelp av den elektriske perle pistol. Rett frontruten med kantene eller vindusåpningen. Kontroller at frontruten er sentrert skikkelig før du senker den ned på uretan. Når den berører uretan, kan det ikke fjernes. Lå frontruten på toppen av uretan vulsten. Trykk ned på kantene av frontruten hvor den møter uretan. Trykk på hele omkretsen av vinduet kanten til riktig sete vinduet i uretan slik at den ikke lekker.
5

Sett vinduslister ved sentrering det over trim festene og presser ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59590.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair