Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

South Carolina frontruten erstatning Forskrift

I Sør- Carolina etiske lover , er det spesifikke retningslinjer for auto sikkerhetsglass. Innbyggere i South Carolina som liker 100 prosent Bilforsikring dekning har en fordel når det kommer til frontruten erstatning . Generelt, South Carolina statlige lover krever at auto sikkerhetsglass være fri for skader og klar. Code of Laws

§ 56-5-5000 av South Carolina Code of Laws sier at sikkerhet glass i biler må være uhindret . Et sprukket eller skadet frontrute kan være farlig, og kan hindre førerens sikt . Loven krever at du reparere eller erstatte en ødelagt frontrute .
Forsikring

South Carolina er en av de få null fradragsberettigede tilstander når det kommer til frontruten erstatninger. Når frontruten er skadet , hvis du har full forsikringsdekning , kan du erstatte det uten egenandel.
Type of Glass

Auto Glass SC anbefaler å kjøpe en frontrute som har en høy effekt rating, noe som betyr at det ikke vil bryte enkelt under presset av lav-effekt elementer. Glasset bør være laminert og flere lag . Spør om garantier når du får en frontruten erstatning .
Vipper

South Carolina regulerer missfarging av auto glass . Bileiere kan ha farge på vinduer og frontruter , men folk utenfor kjøretøyet må være i stand til å se i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59589.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair