Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Typer av frontruten Skader som ikke repareres

En skadet frontrute er en drivende fare , noe som begrenser førerens synsfelt. Hvis du har en pause , kan små chips av glass faller ut . Hvis du har sprekker , kan de spre seg , og skaden kan bli verre . Ikke alle skader på en frontruten kan repareres . Sprekker

En sprekk i en vindskjerm er en enkelt linje som skiller og kan dra linjer over tid . Sprekker vil fortsette å spre seg på grunn av temperatur- og værforhold . Skitt og rusk kan også forårsake sprekker å spre seg. Større frontruten sprekker på mer enn seks inches kan ikke repareres . Imidlertid kan små sprekker , spesielt nær kanten av frontruten , vanligvis repareres med en harpiks sammensatte.
Bulls -eye Break

blinken pause har mørke sirkler ved treffpunktet . Det kan også ha sprekker som sprer vekk fra point of contact . En okser - øye pause skader alle lag av frontruten og er derfor ikke kan repareres .
Star pause
p Som navnet tilsier , en stjerne pause i en frontruten ser ut som en stjerne. Det kan ha sirkulære sprekker rundt punktet av kontakt samt sprekker som fører bort fra området. Sprekker i pausen vil bli verre over tid . Denne pausen mønsteret er heller ikke repareres .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59583.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair