Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan kjøpe Auto Glass

Etter et innbrudd eller bilulykke, du tenker på hvordan å få bilen tilbake på veien og ikke om glass kvalitet. Men feil glass for bilen din kan bli skadet nedover veien, knuste i en dårlig ulykke, advarer Glass.net. Forstå ulike typer auto glass og velge den beste kvaliteten du har råd, siden glass er fremfor alt en sikkerhetsfunksjon i bilen. Instruksjoner
en

Besøk bilens forhandler for å kjøpe auto glass som er sertifisert for bilen din og har bilens merke (dvs. Toyota eller Ford) stemplet på den. Bilforhandlere bære auto glass som er sertifisert som "OEM" eller originalt utstyr produsert, og spesifikt for din type bil.
2

Call lokale bilverksteder og spør om de bærer "OEM" auto glass. I motsetning til glass utført av forhandleren - som er helt konkret - "OEM" glass fra en bilverkstedet er sertifisert til å være den samme klipp og tykkelse som bilens auto glass, men ikke bærer merkevareidentifikasjon. For eksempel vil Acura "OEM" auto glass ikke bære Acura logo, men det vil inneholde de samme målinger, tint og form som giveren glass i Acura, så det vil ikke være noen mismatching. Arrangere en bilverkstedet å installere "OEM" auto glass, og deretter betale for glass og arbeid etterpå.
3

Besøk en auto glass butikken for å kjøpe billigere "OEE", eller originalt utstyr tilsvarende glass, hvis du er på et budsjett. "OEE" glass (noen ganger kalt ettermarkedet glass) ikke bærer samme størrelse, tykkelse, farge og kvalitet som "OEM" glass, og bør bare brukes som en siste utvei.
4

Sammenligning butikk for priser ved å ringe flere bilverksteder eller auto glass forhandlere hvis du planlegger å kjøpe "OEM" eller "OEE" glass. Deretter kjøpe fra et glass som tilbyr en god pris og tidsriktig installasjon for å få bilen opp og gå igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59580.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair