Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan Clean Riper på en Memphis Shades frontrute

Memphis Shades er et selskap som produserer frontruter for motorsykler. De produserer hundrevis av forskjellige typer frontruter som passer til alle sykkel og kjørestil. Mens du kjører motorsykkel, kan rusk fra veien hit og riper i frontruten. Rengjøring og fjerne disse riper er viktig, spesielt hvis de riper påvirker din evne til å se mens du kjører motorsykkel. Du trenger
Bucket
Flytende oppvaskmiddel
Sponge
Novus # 2
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Hell varmt vann i en bøtte, legge en sprut av flytende oppvask såpe og bland. Bruk en svamp eller klut for å fjerne skitt fra frontruten.
2

Påfør rikelig av Novus # 2 på en ren, myk klut. Novus # 2 kan kjøpes på nettet eller fra utvalgte Oppussing, auto deler, motorsykkel eller båt butikker. Polere riper med en frem-og-tilbake bevegelse i rett vinkel til riper. Jo dypere riper, jo hardere du trenger å polere. Mens polering, holde klut fuktet med Novus # 2.
3

Bruk en myk klut til å påføre Novus # 2 i en sirkulær bevegelse til hele frontruten når riper har blitt polert ut. Hele frontruten bør være belagt med et jevnt lag med polish. La polish tørke på frontruten.
4

Buff overflaten av frontruten med en tørr, myk klut, ved hjelp av faste, korte strøk. Fortsett til all Novus # 2 har blitt polert av frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59576.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair