Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Verktøy for frontruten Installasjon

Erstatt frontruten hjemme ved hjelp av en rekke av frontruten installasjon verktøy for å spare penger og tid. Det er en lett lært ferdighet som er spesielt nyttig for eiere av klassiske eller eldre biler, som har en tendens til å kjenne sine biler bedre enn frontruten erstatning spesialister. Gjør jobben selv kan du også se noen områder av rust som kan kreve oppmerksomhet. Drivning Gun

En drivning pistol er en vanlig forsegling verktøy som består av en tom tønne for å få fugemasse, en trigger for å legge press på flasken med tetningsmiddel og en holder for beholderen munnstykke, som utleverer tetningsmasse. Noen modeller har også integrert kuttere og dyse-clearing ledninger. Å velge en drivning pistol, teste handlingen ved å trykke på avtrekkeren i. Superior modeller leverer en jevn og jevnt trykk med ingen rykk og fangst. Bruk en drivning pistol når du søker fugemasse til glasset kanal mens du installerer en ny frontrute. Flow-grade butyl sealer gir en vanntett forsegling.
Frontruten Låsing Strip Tool

frontruten låsing stripe verktøyet er en liten, billig hånd verktøy som gjør installasjon av gummilisten som passer inn i gummi frontruten omgi. Verktøyet har to hull der trim er gjenget og er spesielt nyttig på hjørnene som krever betydelig kraft til bed-in riktig. Når trim er tredd riktig, med den avrundede siden vendt oppover og utover, presser verktøyet inn i kanalen og sprer gummi frontruten surround hverandre.
Glass Vacuum Løfte Tool

Glass vakuum kopper, også kjent som sugekopper, er større versjoner av lignende bulk fjerning verktøy. Disse kraftige løfte-verktøy brukes i glassindustrien for å løfte gjenstander som store glassplater. Et sett består av to kopper som festes til den rene, oljefri frontruten ved suging på hver side av den nye frontruten. Kopper forlate ingen merker på frontruten, men styrken som kreves for å løfte vekten av en frontruten er betydelig, og en eneste arbeidstaker kan trenge en ekstra par hender til stadig veilede glasset på plass fra innsiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59575.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair