Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan fikse en ripe på en akryl frontruten

Det viktigste, i tillegg til motoren, om din motorsykkel eller andre kjøretøy som har en akryl frontruten er evnen til å se hvor du går. En akryl frontruten bidrar også til å beskytte deg mot mulige rester som kan komme mot deg. Når det er en ripe i skjoldet ditt, kan det forstyrre din synlighet og evne til å kjøre trygt. Ved hjelp av disse trinnene, vil du være i stand til å reparere akryl frontruten bør du finne en ripe i den. Du trenger:
Varmt vann
Motorsykkel frontruten renere
Mild såpe, men ingen modig såpe
Fin klasse rasping sammensatte
Møbler renere
Mykt stoff, fire stykker

Vis flere instruksjoner
Gauging Riper
en

Det første du bør gjøre er å undersøke hva slags riper på akryl frontruten du arbeider med. Liten, hårfine riper er lett å ta av i forhold til større riper. Som en generell regel, hvis du er i stand til å sette en negl inn i en av riper, bør du nok konsultere en proff før du prøver å reparere hjemme.
2

Ved hjelp av en blanding av varmt vann og mild såpe, rengjør du forsiktig akryl frontruten, og pass på å ikke skrubbe for hardt. Hvis du skrubbe for hardt, kan du lage flere riper. Hvis du er usikker på hva slags stoff å bruke til å rense frontruten, kan du enten bruke et spesielt stoff kjøpt gjennom en motorsykkel butikk, en gammel t-skjorte eller en klut bleie. Ved hjelp av en annen del av det stoff, tørke av frontruten.
3

Bruk en annen stykke stoff, milde anvende fin karakter rasping løsning på utsiden av akryl frontruten. Sørg for å fylle alle de områder hvor du er i stand til å se riper. Les produsentens etiketten for å se om det er noen flere regler du må følge. Hvis du vil bruke en polish, bruk en møbelpolish på enda en stykke stoff. Det fungerer også å fylle eventuelle riper som du kan ha gått glipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59573.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair