Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hvordan erstatte en Audi TT frontrute

Loven krever utskifting av en vindskjerm for en sprekk som er større enn størrelsen på et kvartal. Frontruten er en av de viktigste sikkerhetsanordninger i bilen din. En defekt eller feil installert frontruten kan føre til alvorlig personskade. Hvis TT opplever en roll-over, vil frontruten holde bilen fra å kollapse. Det anbefales at installasjonen gjøres av en profesjonell, men hvis du tar deg god tid og er grundig, kan du gjøre det selv. Du trenger
Store vinyl drop kluter
maskeringstape
Barberblad
Flathead skrutrekker
Små brekkjern
Sandpapir
bindemiddel
Silikon
Vernehansker
sikkerhet briller
Vis flere instruksjoner
en

inspisere frontruten rammen. Hvis det har bulker, kutt eller korrosjon, få det reparert. Den nye frontruten vil ikke binde seg til en bøyd ramme.
2

Legg ned vinyl drop kluter over panseret og dashbord. Frontruter er laget av sikkerhetsglass, og hvis det er truffet, kan det knuse i mange små biter.
3

Fjern viskerblader og armer med en skrutrekker.
4

Fjern gummi trim. Sett skrutrekkeren under trim. Løft og trekk trim helt av bilen.
5

Bryt caulk ved å kutte rundt frontruten med et barberblad.
6

Fjern frontruten. Sett brekkjern under frontruten. Forsiktig lirke glasset opp. Gå rundt hele frontruten sakte. En assistent kan hjelpe deg med å løfte glasset ut av bilen.
7

Sand underlaget og ny frontrute. Sand hele arealet av underlaget. Påfør bindemiddel til frontruten rammen. Gni sandpapir langs innsiden av den nye frontruten. Påfør bindemiddel til pusset overflate av den nye frontruten.
8

Påfør silikon. Lay et vulsten langs kanten av monteringsområdet. Ikke la noen hull.
9

Sett den nye frontruten. Nøye legge den nye frontruten i rammen. Påfør glatt og jevnt trykk over frontruten. Etter bindemiddel har satt, må du bytte gummi trim med hånden. Installere vindusviskerne og armer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59568.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair