Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Frontruten Installering en Jeep Wrangler

En Jeep Wrangler frontrute består av rammen, glass og en frontrute pakning. Monterer et nytt frontruten på en Jeep kan være vanskelig. Frontruten pakning har en meget tett passform og er vanskelig å manipulere i stilling. Hvis for mye trykk utøves mot glasset, kan den bryte. Det er viktig å være meget forsiktig under en frontrute installasjonen for å unngå skade på kjøretøyet. Du trenger
Vindu renere
String trimmertråd
Helper
Vis flere instruksjoner
en

Smør frontruten ved å bruke glass renere rundt ytterkanten av frontruten. Fullt frakk begge sider og kanter på Jeep frontruten.
2

Installer frontruten pakningen rundt ytterkanten av frontruten ved hjelp av hendene. Pakningen skyver på frontruten. Den innvendige delen av pakningen har et spor utformet for å holde kanten av frontruten. Begynn i et hjørne og jobb deg rundt hele omkretsen av frontruten. Ikke bruk skarpe gjenstander til å lirke pakningen på frontruten da det kan skade glasset. Fortsett til hele pakningen er installert på frontruten.
3

Tråd streng trimmer linje inn i kanten av frontruten pakningen. Linjen skal monteres rundt hele omkretsen av frontruten pakning. Denne leppe er plassert på innsiden av frontruten. Strengen trimmer linjen vil tillate deg å trekke leppen over metal av frontruten rammen.
4

Bløtlegg pakning med glass renere.
5

Løft den nye frontruten på frontruten rammen og plasser den med en partner.
6

Finn strengen trimmer linjen slutten på innsiden av kjøretøyet. Trekk enden av linjen og la leppe å overlappe frontruten ramme, guiding den på plass med hånden. Du vil se den indre kanten av frontruten pakning overlay rammen av frontruten rammen. Arbeid sakte for å sikre leppe fortsetter å trekke frem og lå på frontruten rammen.
7

Fortsett å trekke linjen fra frontruten pakning til hele leppen er satt på frontruten rammen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-glass-repair/59560.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair